Om Icecocktails

Vi er et hold af de bedste og mest erfarne bartendere i Danmark, som er gået sammen og har skabt Ice Cocktails, der leverer kvalitets cocktails og cocktailudstyr til de største danske rederier, barkæder, restaurantkæder såvel som store events og festivaller i Danmark. Vi er uden sammenligning de førende på markedet og de eneste, der er totalleverandører i alt fra cocktailprodukter, spiritus til servietter og blendere. Vi er stolte over at eje de danske rettigheder til en af verdens største cocktail brands, Island Oasis.

Ice Cocktails er skabt ud af en passion for exceptionel smag og nødvendigheden af autentiske cocktails på det danske marked. Ligeledes er dette firma skabt grundet manglen på et samlingssted, hvor kunden kan finde alt, hvad der er nødvendigt for at skabe og sælge gode cocktails. Service er for os en selvfølge, så hvis vore kunder mangler noget, som vi ikke fører, skaffer vi det.
Hvis der skulle opstå de mindste tvivl omkring vore produkter eller spørgsmål ringer du eller sender en mail på info@icecocktails.dk, hvor en af vore konsulenter hurtigst muligt vil kontakte dig.

Vi ser frem til at handle med dig!